Suppe for Sjelen

13.05.2023

Navnet "suppe for sjelen" er en modifikasjon av tittelen på boken "Kyllingsuppe for sjelen" av de amerikanske forfatterne Jack Canfield og Mark Victor Hansen. Hovedmålet med denne aktiviteten er å bringe folk sammen for å bli kjent med hverandre, dele erfaringer og nyte en deilig suppe. 

Når suppen er ferdig kan du nyte levende musikk. Ved hver anledning inviterer vi ulike grupper eller solister til å dele musikken sin.

Sosiale Kveld

Samspillet gjennom små grupper (ikke mer enn 15 personer), bidrar til å eliminere den såkalte sosiale kvalen.  Aktiviteten gjennomføres på et trygt sted og uten alkoholholdig drikke.  

Vi må alle ta vare på vår mental helse

Social aktivitet

Det er en sosial aktivitet for Recovery. 

Vi ble født involvert i et miljø, av natur er vi individuelle, men omgjengelige mennesker. Vi trenger andre for å utvikle vår identitet. I noen tilfeller avbryter en traumatisk episode den normale utviklingen av sosialitet og i voksen alder er det vanskelig for oss å fungere sammen med andre mennesker.

Suppe for sjelen er utviklet slik at vi litt etter litt kan være og møte andre mennesker med lignende egenskaper og tilføre mer lys til tankene våre.


"Vi må alle ta vare på vår mental helse" gir mening i denne aktiviteten.  

Leter du etter noe annerledes å gjøre?

Hadde du en vanskelig dag? Er du hjemme alene? Har du hatt en vanskelig uke? 

Da vil denne aktiviteten være veldig nyttig for deg.

Hver måned-2023

        Kristiansand  Kl. 18:00